06 - 12 29 31 35 info@human-consult.nl

 

Bepaal zelf het tarief van een assessmentonderzoek!

Als u een nieuwe medewerker aanneemt is dit een stevige investering. Een medewerker op uitvoerend niveau brengt jaarlijks al gauw € 50.000,- aan personele kosten met zich mee. Voor het eerste leidinggevende niveau lopen deze kosten snel op naar € 80.000,-. Het is daarom belangrijk dat u een goed onderbouwde beslissing kunt nemen en de informatie krijgt die u daar voor nodig heeft.

Wij helpen u daarbij met ons assessmentonderzoek.  Het onderzoek geeft uitgebreide informatie over de sollicitant die u aan wilt nemen. Informatie over de persoonlijkheid, het denk- en werkniveau en de competenties. In de brochure over het assessmentonderzoek wordt beschreven welke aspecten u allemaal door ons kunt laten onderzoeken (link naar de brochure).

Tijdens het intakegesprek geeft u aan welke informatie voor u relevant is. Aan de hand hiervan stellen wij het assessment-programma samen en wordt het tarief bepaald. Kortom, geen standaardprogramma’s , maar maatwerk voor uw vacature, waarbij u slechts betaald voor de informatie die u nodig heeft.

Neem geen onnodige risico’s bij het aannemen van nieuwe medewerkers, maar maak gebruik van ons assessment-onderzoek. Meer dan 25 jaar kennis en ervaring.

Brochure Contact